Виробництво кави «Жокей» відбувається на заводі під Києвом з допомогою обладнання провідних італійських виробників – “Brambati S.p.A.”, “ICA S.p.A.”.

Новітнє високотехнологічне обладнання дозволяє пройти повний цикл приготування: від обсмажування кавових зерен до упаковки готового продукту, максимально зберігаючи усі властивості. Крім того, дана технологія дозволяє мінімізувати контакт із повітрям і тим самим, зберегти якість в поєднанні з повнотою смаку та ароматом готової кави. Виготовлення натуральної кави є досить складною і делікатною справою, так як необхідно не тільки розкрити весь потенціал кавового зерна, але і створити чудовий аромат. Технологія виробництва кави складається з багатостадійного очищення зерен зеленої кави, обсмажування зерен, блендування – тобто складання суміші з декількох сортів для отримання бажаного смаку, помелу зерна – для меленої продукції, фасовки та упаковки.

Для виробництва різноманітних сортів кави ТМ «Жокей»

використовують зелені кавові зерна із всіх світових регіонів вирощування кави: Центральної та Південної Америки, Африки, Азії та Океанії.

Виробництво кави – повністю автоматизований, замкнений цикл виробництва.

Зелені кавові зерна обсмажують і блендують, тобто змішують різні сорти кави. Кожен сорт має характерні особливості, поєднані в одному бленді декілька сортів створюють гармонійну кавову композицію.
Важливий етап у виробництві кави – обсмаження. Зелені зерна кави мають свій специфічний аромат і смак, а сам смак готового продукту вже формується під час об смаження. Смакові характеристики створюються під час обсмаження.

Обсмажування кавових зерен відбувається цілодобово. І одразу ж фасувальне обладнання упаковує свіжообсмажену каву в пачки з клапаном для відчуття аромату.

Для виробництва меленої кави необхідна ще одна технологічна операція – помел. У залежності від від найменування позиції – ступінь помелу може змінюватись, тому попередньо задаються машині всі необхідні параметри.

Мелена кава фасується у вакуумну упаковки – ця пакувальна технологія надійно зберігає смак та аромат, оскільки повністю перешкоджає контаку кави з киснем.

Відеоролик

Подивитись, як виробляється кава «Жокей»